Inhoud melden of iemand blokkeren
Om inhoud te melden klik je op het vlagicoon (Denunciar, Melden) ernaast, kies je de reden en verstuur je de melding. Het team van Scrumboards beoordeelt de melding binnen 24 uur, en de schrijver komt niet te weten wie het heeft gemeld.
Wat je kunt melden
- Chatberichten.
- Antwoorden van AI-agenten.
- Berichten in vergaderingen.
- Reacties bij taken.
- Ontwerpen gemaakt door PIXEL.
Zo meld je iets
- Beweeg je muis over de inhoud en klik op het vlagicoon Denunciar.
- Kies de reden: Ofensivo ou discurso de ódio (Beledigend of haatzaaiend), Assédio ou ameaça (Intimidatie of bedreiging), Spam ou golpe (Spam of oplichting), Conteúdo sexual ou impróprio (Seksueel of ongepast), Perigoso ou ilegal (Gevaarlijk of illegaal) of Outro motivo (Andere reden).
- Vul eventueel Conte o que aconteceu (opcional) (Vertel wat er gebeurde, optioneel) in.
- Klik op Enviar denúncia (Melding versturen).
Had je dezelfde inhoud al gemeld, dan laat Scrumboards weten dat de beoordeling loopt.
Iemand blokkeren in een direct gesprek
- Open het directe gesprek met de persoon.
- Klik op Bloquear (Blokkeren).
- Bevestig in de melding.
Wie geblokkeerd is, kan je geen directe berichten meer sturen. In de kanalen van het bedrijf verandert niets. Om het ongedaan te maken open je hetzelfde gesprek en klik je op Desbloquear (Deblokkeren).
Veelgestelde vragen
Weet de persoon dat ik hem of haar heb geblokkeerd?
Als die persoon je een direct bericht probeert te sturen, ziet hij dat je geen berichten van hem ontvangt. Een lijst van wie hem heeft geblokkeerd kan hij niet inzien.
Ik zie het vlagicoon niet.
De knoppen om te melden en te blokkeren verschijnen alleen als de functie in jouw omgeving aanstaat. Zie je ze niet, mail dan naar [email protected] met wat je wilt melden.
Wat gebeurt er met de melding als ik mijn account verwijder?
Die blijft in de moderatiewachtrij staan, met het gemelde fragment en de genomen beslissing.